Toast

Toast is een Brunchrestaurant gelegen aan Assenstraat 4 in Deventer.

Meer informatie over Toast in Deventer

Toast Deventer is een roze brunchcafé gevestigd in een prachtig monumentaal pand in het centrum van Deventer. Het café biedt een ongedwongen en gezellige omgeving waarin positiviteit centraal staat. Gasten kunnen genieten van heerlijke brunches en lunches, inclusief roze koffie, over-the-top pancakes, kleurrijke bowls en vers belegde toasts. Daarnaast is Toast ook geschikt voor evenementen zoals High Tea, Babyshowers en Gender Reveals. Het café kan ook worden afgehuurd voor (bedrijfs)borrels, verjaardagen en andere feestelijke gelegenheden. De locatie is goed bereikbaar, op 10 minuten loopafstand van het station.

Wil je weten wat Toast verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toast of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Toast reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toast

Bezoekers bekeken ook