TKD Ijsselland

TKD Ijsselland is een Taekwondoschool gelegen aan Bloemendalsweg 1B in Colmschate.

Meer informatie over TKD Ijsselland in Colmschate

In het artikel wordt aangekondigd dat de lessen van taekwondo op woensdag 6 september weer beginnen. Er wordt ook informatie gegeven over de trainingstijden, zoals op woensdag van 18.00 uur tot 19.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 10.30 uur voor de jeugd tot 14 jaar. Daarnaast zijn er trainingen voor stijlvormen en wedstrijdtrainingen. Het adres van de gymzaal waar de trainingen plaatsvinden is Bloemendalsweg 1B, 7429AL Colmschate, in de gemeente Deventer. Verder wordt er aangegeven dat men de club ook op social media kan volgen.

Wil je weten wat TKD Ijsselland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TKD Ijsselland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TKD Ijsselland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TKD Ijsselland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar TKD Ijsselland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TKD Ijsselland

Bezoekers bekeken ook