The Pickwick Players

The Pickwick Players is een Rugbyclub gelegen aan Borgelerdijk 3 in Deventer.

Meer informatie over The Pickwick Players in Deventer

DRC The Pickwick Players is een rugbyclub in Deventer, opgericht in 1975. De club heeft heren-, dames- en jeugdteams en is een bevlogen vereniging met een passie voor rugby. Dutch Girls Rugby zal met drie teams afreizen naar Brighton in de herfstvakantie. De Grote Clubactie gaat weer van start, waarbij jeugdleden loten kunnen verkopen voor jeugdactiviteiten en trainingsmaterialen. Het Junior Girls Development Program is ook weer begonnen voor meiden van 12 tot 18 jaar. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de club.

Wil je weten wat The Pickwick Players verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Pickwick Players of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Pickwick Players? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Pickwick Players het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar The Pickwick Players reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Pickwick Players

Bezoekers bekeken ook