Tearose

Tearose is een Brits restaurant gelegen aan Walstraat 20 in Deventer.

Meer informatie over Tearose in Deventer

Tearose in Deventer is gespecialiseerd in huisgemaakte High Tea. Daarnaast bieden ze ook lunch en borrel aan, met onder andere crumpets, sandwiches, soep en Engelse gerechten. De Tearose bevindt zich op een mooie locatie in de pittoreske Walstraat, naast het Dickens Museum en Lennart Sieraadontwerp. Je kunt zowel binnen als buiten op het terras genieten van de gezellige sfeer. Tearose heeft ook een ruim assortiment aan drankjes, waaronder verschillende wijnen, gin & tonics en whisky's. Daarnaast bieden ze cadeaubonnen aan die zowel in de Tearose kunnen worden gebruikt als per post kunnen worden verstuurd naar elk gewenst adres in Nederland.

Wil je weten wat Tearose verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tearose of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tearose? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tearose het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tearose reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tearose

Bezoekers bekeken ook