Sync Ok

Sync Ok is een Glutenvrij restaurant gelegen aan Broederenstraat 29 in Deventer.

Meer informatie over Sync Ok in Deventer

Sync Ok heeft aangekondigd dat ze op 28 augustus hun deuren zullen sluiten. In de laatste weken kunnen bestellingen voor gebak alleen nog in overleg worden geplaatst. Na sluiting blijft Sync Ok wel bestaan onder de kleine ondernemersregeling en kunnen er mogelijk vanaf 1 november weer bestellingen worden geplaatst. Het eten bij Sync Ok is biologisch, huisgemaakt en bereid met plantaardige en seizoensgebonden ingrediënten. Ze bieden ook veel opties voor mensen met dieetwensen. Sync Ok denkt zorgvuldig na over ingrediënten, verpakkingen, stroom, verwarming en waste. Ze willen iedereen laten genieten van een lekker en duurzaam aanbod. Sync Ok heeft een lunchroom, een bakkerij en biedt ook catering aan. Daarnaast is het mogelijk om de producten online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Sync Ok is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Wil je weten wat Sync Ok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sync Ok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sync Ok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sync Ok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sync Ok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sync Ok

Bezoekers bekeken ook