Super Lettele

Super Lettele is een Supermarkt gelegen aan Bathmenseweg 26 in Lettele.

Meer informatie over Super Lettele in Lettele

Super Lettele is een supermarkt in Lettele die volledig gerund wordt door vrijwilligers. Naast een plek om boodschappen te doen, is de winkel ook een ontmoetingsplaats voor de inwoners van het dorp. Vooral voor ouderen is het belangrijk dat deze winkel behouden blijft, omdat het hen in staat stelt om zelfstandig boodschappen te doen. Het bestuur van Super Lettele wil ervoor zorgen dat de winkel deze functie blijft vervullen. Achter Super Lettele zitten twee stichtingen: Stichting Lingeveen en Stichting Dorpswinkel Lettele. De eerste heeft het pand gekocht en de tweede is verantwoordelijk voor de exploitatie van de winkel.

Wil je weten wat Super Lettele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Super Lettele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Super Lettele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Super Lettele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Super Lettele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Super Lettele

Bezoekers bekeken ook