Subway

Subway is een Broodjeswinkel gelegen aan Hannoverstraat 2A in Deventer.

Meer informatie over Subway in Deventer

Het lokale Subway® Restaurant aan de Hannoverstraat 2A biedt een breed menu aan met heerlijke ingrediënten en smaken voor sandwiches, salades en wraps. Het restaurant onderscheidt zich van traditioneel fastfood door het gebruik van verse groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood. Daarnaast bieden ze ook vers gebakken koekjes tegen een goede prijs. Alle Subway® Restaurants worden beheerd door bedrijfseigenaren en hebben getalenteerde Sandwich Artists™ in dienst. Bestellingen kunnen persoonlijk, online, in de Subway-app of voor bezorging worden geplaatst.

Wil je weten wat Subway verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Subway of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Subway? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Subway het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Subway reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Subway

Bezoekers bekeken ook