Streetwise Deventer

Streetwise Deventer is een Telemarketingservice gelegen aan Brink 88 in Deventer.

Meer informatie over Streetwise Deventer in Deventer

Bij Streetwise creëren ze kansen voor iedereen die durft. Ze bieden bijbanen aan waarin je kunt groeien, uitgedaagd wordt en waar plezier belangrijk is. De bijbaan is goed betaald en heeft flexibele werktijden. Je kunt genieten met leeftijdsgenoten en je krijgt de mogelijkheid om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en je grenzen te verleggen. Streetwise staat voor plezier, groei en respect. Ze geloven erin dat ze echt iets te bieden hebben en kansen creëren voor iedereen die durft. Ze hebben locaties in Deventer, Enschede, Groningen, Nijmegen en Utrecht. Bij Streetwise kun je ook solliciteren voor vacatures als fondswerver, ambassadeur ziekenhuisfonds of een open sollicitatie.

Wil je weten wat Streetwise Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Streetwise Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Streetwise Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Streetwise Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Streetwise Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Streetwise Deventer

Bezoekers bekeken ook