Stichting Deventer Marketing

Stichting Deventer Marketing is een Toeristische informatie gelegen aan Brink 89 in Deventer.

Meer informatie over Stichting Deventer Marketing in Deventer

Deventer Marketing heeft als doel om Deventer bekender te maken en meer mensen aan te trekken om hier te wonen, werken, ondernemen, studeren of op bezoek te komen. Dit doen ze door middel van citymarketing en citybranding, gericht op bewoners, bezoekers, bedrijven en talent. Ze werken samen met een breed netwerk van stakeholders en voeren verschillende projecten uit in de strategische domeinen. Daarnaast is er nieuws over activiteiten en samenwerkingen die bijdragen aan het versterken van Deventer als merk. Er zijn ook mogelijkheden om het logo van Deventer te gebruiken en er is een beeldbank beschikbaar. Het merk Deventer wordt omschreven als authentiek, eigenwijs en vernieuwend. Contact opnemen kan via de website.

Wil je weten wat Stichting Deventer Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stichting Deventer Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stichting Deventer Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Deventer Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Stichting Deventer Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stichting Deventer Marketing

Bezoekers bekeken ook