Sterre Delemarre

Sterre Delemarre is een Fotograaf gelegen aan E. Tesschenmacherstraat 52 in Deventer.

Meer informatie over Sterre Delemarre in Deventer

Sterre Delemarre organiseert fotografieworkshops en -projecten voor kinderen en jongeren. Ze richt zich op het sociale domein, natuur en duurzaamheid en het verbinden van diverse doelgroepen. In haar duurzaamheidsprojecten leren kinderen over de invloed van hun eigen leven op het klimaat en milieu. De foto's die gemaakt worden tijdens de projecten hebben ook impact op andere kinderen en volwassenen. Sterre biedt ook fotografielessen, -workshops en -projecten op maat aan, zowel in het onderwijs als bij BSO's. Daarnaast organiseert ze bijzondere kinderfeestjes met een natuurfotografie thema. Op haar website staan foto's van de projecten, gemaakt door de deelnemende kinderen en jongeren.

Wil je weten wat Sterre Delemarre verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterre Delemarre of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterre Delemarre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterre Delemarre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sterre Delemarre reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterre Delemarre

Bezoekers bekeken ook