Stadsboerderij Heerlijkheid Linde

Stadsboerderij Heerlijkheid Linde is een Boerderij gelegen aan Slinkmansweg 2 in Schalkhaar.

Meer informatie over Stadsboerderij Heerlijkheid Linde in Schalkhaar

Heerlijkheid Linde is een nieuwe biologische stadsboerderij aan de rand van Deventer. In samenwerking met Stichting IJssellandschap is de boerderij geopend in mei 2022, na jaren van planning en met input van omwonenden en experts. Op de boerderij is er een winkel waar zuivel, vlees en andere lokale producten te koop zijn, en er is ook een terras waar je kunt genieten van ambachtelijk boerenijs. Kinderen kunnen spelen in de natuurlijke speelplek en knuffelen met kalfjes en geitjes. Heerlijkheid Linde is een innovatief melkveebedrijf met de eerste stal in Nederland die gebouwd is volgens het "Vrij Leven Stal" principe, met aandacht voor dierwelzijn en gezond bodembeheer. De koeien grazen in kruidenrijke weilanden en er zijn maatregelen genomen om de biodiversiteit te bevorderen. Iedereen is welkom op Heerlijkheid Linde om te recreëren, te genieten, te beleven, te ontspannen of mee te helpen.

Wil je weten wat Stadsboerderij Heerlijkheid Linde verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Stadsboerderij Heerlijkheid Linde of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Stadsboerderij Heerlijkheid Linde? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsboerderij Heerlijkheid Linde het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Stadsboerderij Heerlijkheid Linde reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Stadsboerderij Heerlijkheid Linde

Bezoekers bekeken ook