SportmedX Deventer

SportmedX Deventer is een Sportmedisch centrum gelegen aan Piet Van Donkplein 1 in Deventer.

Meer informatie over SportmedX Deventer in Deventer

De tekst gaat over online reserveren bij Sportbedrijf Deventer. Het is mogelijk om vanaf 14 dagen voor je bezoek online te reserveren, wat sterk wordt aanbevolen om zeker te zijn van entree. Er zijn verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals een zwembad, ijsbaan en zaalsport. Daarnaast worden er activiteiten uitgelicht, zoals het jubileum van 30 jaar De Scheg, de introductie van frame schaatsen en de mogelijkheid om in te schrijven voor schaatslessen. Ook zijn de aquasporten weer begonnen. Het is mogelijk om Sportbedrijf Deventer online te volgen en je aan te melden voor de nieuwsbrief. Tot slot wordt er vermeld dat er vacatures zijn en dat er contact opgenomen kan worden met Sportbedrijf Deventer.

Wil je weten wat SportmedX Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SportmedX Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SportmedX Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportmedX Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar SportmedX Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SportmedX Deventer

Bezoekers bekeken ook