Sportcomplex De Zunnebargh

Sportcomplex De Zunnebargh is een Sportpark gelegen aan Schuurmansweg 20-A in Diepenveen.

Meer informatie over Sportcomplex De Zunnebargh in Diepenveen

De sponsorcommissie heeft de afgelopen maanden nieuwe sponsorcontracten kunnen afsluiten voor de wedstrijdtenues en reclameborden. Het trainingsschema voor het komende seizoen is beschikbaar en de teamindelingen voor de jeugdteams zijn ook bekend. De eerste incasso voor het nieuwe seizoen zal binnenkort plaatsvinden. Daarnaast heeft het Gerrits toernooi plaatsgevonden, waarbij de eerste dag druk en warm was. Het clubhuis is gerenoveerd en energiezuiniger geworden. Drie leden van de vereniging zijn geslaagd als verenigingsscheidsrechters en JO15-1 heeft de beker gewonnen.

Wil je weten wat Sportcomplex De Zunnebargh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcomplex De Zunnebargh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcomplex De Zunnebargh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcomplex De Zunnebargh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sportcomplex De Zunnebargh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcomplex De Zunnebargh

Bezoekers bekeken ook