Sport BSO 4Kids

Sport BSO 4Kids is een Kinderopvang gelegen aan Horsterhoekweg 9 in Schalkhaar.

Meer informatie over Sport BSO 4Kids in Schalkhaar

Sport BSO 4Kids biedt professionele buitenschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 13 jaar. De BSO is gevestigd op twee locaties in Schalkhaar en Deventer, waar kinderen kunnen sporten en spelen. Er worden thema's en wekelijkse sportieve workshops aangeboden om de kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Daarnaast worden er ook creatieve activiteiten georganiseerd. De BSO heeft speel- en sportvelden, een speeltuin en de kinderen kunnen voor de training eten. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over het brengen en ophalen van de kinderen, omdat dit bij de sportvereniging kan gebeuren. Sport BSO 4Kids biedt een vertrouwde en gezellige omgeving waar kinderen kunnen bewegen en plezier kunnen hebben.

Wil je weten wat Sport BSO 4Kids verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sport BSO 4Kids of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sport BSO 4Kids? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport BSO 4Kids het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Sport BSO 4Kids reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sport BSO 4Kids

Bezoekers bekeken ook