Ski Promotion Deventer

Ski Promotion Deventer is een Skischool gelegen aan Piet Van Donkplein 1 in Deventer.

Meer informatie over Ski Promotion Deventer in Deventer

Er zijn verschillende keuzes die je moet maken als je skiles wilt nemen, zoals waar en wanneer je lessen wilt volgen en welk type skibaan je wilt gebruiken. Uit onderzoek blijkt dat leren skiën op een rolbaan het meest efficiënt is, vanwege de kleine groepsgrootte en de aanwezigheid van een leraar en een spiegel. Ski Promotion Deventer is al 30 jaar lang de beste keuze voor skilessen in de buurt, dankzij de continu draaiende band en de eindeloze afdaling. Ze bieden ook kennismakingslessen aan om kennis te maken met skiën en snowboarden. Daarnaast bieden ze verschillende leskaarten aan, zoals een 3 lessenkaart, een 7 lessenkaart en een 12 lessenkaart. Ook organiseren ze reizen naar skigebieden zoals Kirchberg in Tirol, Amerika/Canada en Sölden. Ten slotte kun je contact met hen opnemen via telefoon, WhatsApp of hun website.

Wil je weten wat Ski Promotion Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ski Promotion Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ski Promotion Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ski Promotion Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Ski Promotion Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ski Promotion Deventer

Bezoekers bekeken ook