Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel"

Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel" is een Schietbaan gelegen aan Paddensteeg 3-B in Bathmen.

Meer informatie over Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel" in Bathmen

De Bathmense schietvereniging V.Z.O.D. bestaat sinds 1946 en heeft ongeveer 60 leden. Ze schieten met zowel lucht- als klein kaliber-geweren en pistolen. Hoewel ze niet deelnemen aan landelijke competities, is de vereniging sinds december 2006 aangesloten bij de KNSA. Het doel van de vereniging is vooral om gezelligheid te hebben en plezier te beleven aan de sport. Geïnteresseerden kunnen langskomen voor een gratis proefles en er zijn ook mogelijkheden voor groepsarrangementen. De openingstijden zijn op zaterdag, zondag en woensdag. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Gerard Koldeweij.

Wil je weten wat Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Schietvereniging "Vooruit Zij Ons Doel" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schietvereniging “Vooruit Zij Ons Doel”

Bezoekers bekeken ook