Roemar Koffiebranderij/Proeverij

Roemar Koffiebranderij/Proeverij is een Koffiebar gelegen aan Walstraat 45 in Deventer.

Meer informatie over Roemar Koffiebranderij/Proeverij in Deventer

Roemar Koffiebranderij in Deventer biedt eerlijke, ambachtelijk gebrande koffie en zelf geselecteerde en samengestelde thee aan. In de koffiewinkel aan de Walstraat kunt u genieten van een bijzonder kopje koffie of een heerlijke zelfgemaakte ijsthee. De bonen worden vers gebrand en de thee wordt met de hand geschept en gemengd. Roemar staat voor een authentieke beleving en biedt een ruime keuze aan theesoorten die u zelf kunt scheppen en mengen. De koffiebranderij streeft naar eerlijkheid en authenticiteit en brandt hun eigen koffie en mengt en schept hun eigen thee. Voor meer informatie kunt u terecht op hun website of contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat Roemar Koffiebranderij/Proeverij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roemar Koffiebranderij/Proeverij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roemar Koffiebranderij/Proeverij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roemar Koffiebranderij/Proeverij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Roemar Koffiebranderij/Proeverij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roemar Koffiebranderij/Proeverij

Bezoekers bekeken ook