Roasted

Roasted is een Hamburgerrestaurant gelegen aan Golstraat 12 in Deventer.

Meer informatie over Roasted in Deventer

Roasted is een restaurant dat bekend staat om zijn sappige hamburgers en heerlijke kipgerechten. Ze gebruiken keurige Barneveldse kippen die meer leefruimte, daglicht en plantaardige voeding krijgen, wat de smaak ten goede komt. Het restaurant is trots op het team dat hen helpt om van Roasted een succes te maken en is altijd op zoek naar nieuwe teamleden. Voor vragen en reserveringen kunnen mensen contact opnemen via het contactformulier op de website of via de telefoon of e-mail. Het restaurant is gevestigd aan de Golstraat 10-12 in Deventer.

Wil je weten wat Roasted verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roasted of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roasted? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roasted het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Roasted reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roasted

Bezoekers bekeken ook