Rieler Telecom & Computers

Rieler Telecom & Computers is een Telefoonreparatieservice gelegen aan Rielerweg 40 in Deventer.

Meer informatie over Rieler Telecom & Computers in Deventer

Dit artikel gaat over een telefoonreparatiedienst genaamd TLF. Ze hebben meer dan 100 vestigingen verspreid door het hele land. Ze bieden directe telefoonreparaties aan, uitgevoerd door professionele monteurs. Als de reparatie langer dan 30 minuten duurt, wordt dit van tevoren gecommuniceerd. Ze hebben bijna altijd de benodigde onderdelen op voorraad. TLF biedt reparaties aan voor verschillende merken zoals Apple iPhone, Samsung, Sony, HTC, Nokia, Huawei en LG, evenals tablets zoals de iPad. Ze hebben ook een Expert service en bieden 3 maanden garantie. TLF is al ruim 20 jaar actief in de telecomsector en is uitgegroeid tot de grootste en meest betrouwbare telefoonreparateur van Nederland. Ze hebben ervaring met zowel consumenten als zakelijke klanten en hebben vestigingen in verschillende steden.

Wil je weten wat Rieler Telecom & Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rieler Telecom & Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rieler Telecom & Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rieler Telecom & Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Rieler Telecom & Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rieler Telecom & Computers

Bezoekers bekeken ook