Restaurant El Popo Deventer

Restaurant El Popo Deventer is een Mexicaans restaurant gelegen aan Brink 13 in Deventer.

Meer informatie over Restaurant El Popo Deventer in Deventer

El Popo is een Mexicaans restaurant in Deventer dat bekend staat om zijn verse en authentieke Mexicaanse gerechten, evenals Amerikaanse Tex-Mex gerechten. Ze bieden ook Mexicaanse ambachtelijke bieren en heerlijke cocktails aan. Het restaurant heeft een ontspannen zomerse sfeer en is elke dag geopend vanaf 16:30 uur. Op het menu staan gerechten zoals Calamares Pacifico, Creamy Coconut Ceviche, Gamba Moradas, Cauliflowerpower Tacos en nog veel meer. Ze bieden ook take-away aan en hebben een bar. Daarnaast organiseren ze groepsuitjes en evenementen. Als je interesse hebt om bij El Popo te werken, kun je contact met hen opnemen en solliciteren.

Wil je weten wat Restaurant El Popo Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant El Popo Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant El Popo Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant El Popo Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant El Popo Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant El Popo Deventer

Bezoekers bekeken ook