Recreo Spas

Recreo Spas is een Winkel voor bubbelbaden gelegen aan Dordrechtweg 23 in Deventer.

Meer informatie over Recreo Spas in Deventer

Recreo Spas verkoopt verschillende topmerken spas en zwemspas. Ze hebben een landelijk netwerk van monteurs en bieden snelle service bij een servicemelding. Naast de verkoop en het onderhoud van spas zijn ze gespecialiseerd in totaalprojecten, inclusief zwemspas en tuinaanleg. Ze hebben een showroom waar je verschillende modellen kunt bekijken en advies kunt krijgen. De spas worden verkocht met 5 jaar garantie op de kuip, osmose, lekkages en 2 jaar garantie op elektronica en pompen. De spas worden geleverd inclusief cover, filters, opstapbankje en onderhoudspakket. Recreo Spas biedt ook onderhoud en reparaties aan voor spas. Je kunt een bezoek plannen aan hun showroom in Deventer om meer te weten te komen over hun spas.

Wil je weten wat Recreo Spas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreo Spas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreo Spas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreo Spas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Recreo Spas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreo Spas

Bezoekers bekeken ook