Raad van Kerken Deventer

Raad van Kerken Deventer is een Raad gelegen aan E. Tesschenmacherstraat 19 in Deventer.

Meer informatie over Raad van Kerken Deventer in Deventer

De Raad van Kerken Deventer is een samenwerkingsverband van verschillende kerken in Deventer en omgeving. Ze wisselen ervaringen en kennis uit en informeren elkaar over hun activiteiten. Daarnaast ontwikkelen ze gezamenlijk beleid en nemen ze deel aan activiteiten in de stad. De Raad van Kerken Deventer heeft een steunbetuiging uitgesproken aan de slachtoffers en nabestaanden van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Ze zijn geschokt door de vele slachtoffers en leven mee met iedereen die bij deze ramp betrokken is, inclusief de Turkse en Syrische inwoners van Deventer. Ze wensen iedereen veel sterkte en Gods nabijheid toe.

Wil je weten wat Raad van Kerken Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raad van Kerken Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raad van Kerken Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raad van Kerken Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Raad van Kerken Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raad van Kerken Deventer

Bezoekers bekeken ook