Pokélivery

Pokélivery is een Hawaïaans restaurant gelegen aan Keizerstraat 41 in Deventer.

Meer informatie over Pokélivery in Deventer

Deze tekst bevat informatie over een restaurant dat Poké bowls, Bubble Tea, Ben&Jerry's/Magnum, Pokélivery hot bowls, Pokélivery signature bowls, BYOB (build your own bowl), bijgerechten, dranken en alcoholische dranken aanbiedt. De tekst vermeldt ook dat klanten mini loempia's cadeau krijgen bij hun bestelling met een speciale code, dat klanten het restaurant een vijfsterrenbeoordeling geven en dat er punten kunnen worden gespaard voor korting. Er wordt ook verwezen naar de nieuwsbrief, de mogelijkheid om sneller te bestellen via de app en de populairste gerechten. Verder worden er verschillende gerechten en dranken genoemd, evenals openingstijden en bezorgtijden.

Wil je weten wat Pokélivery verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pokélivery of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pokélivery? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pokélivery het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Pokélivery reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pokélivery

Bezoekers bekeken ook