Pizzeria La Cantina

Pizzeria La Cantina is een Pizzeria gelegen aan Vleeshouwerstraat 3 in Deventer.

Meer informatie over Pizzeria La Cantina in Deventer

La Cantina is een kleine en sfeervolle Italiaanse pizzeria in het centrum van Deventer. De eigenaar, Salvatore Farci, bakt de pizza's met passie volgens een oud Italiaans recept. Gasten kunnen genieten van een lekker glas Italiaanse wijn in combinatie met antipasta, pizza, pasta, vis- of vleesgerechten. Het restaurant heeft een gezellige en sfeervolle Italiaanse ambiance. Ze accepteren geen creditcards en er is geen wifi beschikbaar. Het restaurant is geschikt voor kinderen en groepen, en er is ook de mogelijkheid om af te halen. De openingstijden zijn van 17:00 tot 22:00 uur, behalve op maandag wanneer het restaurant gesloten is. La Cantina is gevestigd aan de Vleeshouwerstraat 3 in Deventer.

Wil je weten wat Pizzeria La Cantina verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria La Cantina of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria La Cantina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria La Cantina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Pizzeria La Cantina reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria La Cantina

Bezoekers bekeken ook