Pierre Drachman

Pierre Drachman is een Karateschool gelegen aan Hacquartstraat 1 in Deventer.

Meer informatie over Pierre Drachman in Deventer

Sportschool Drachman begon in 1982 met het geven van karatelessen in Deventer. Nu bieden ze vier verschillende vechtsporten aan, namelijk Aikido, Judo, Jiu Jitsu en Karate. Vechtsport is geschikt voor alle leeftijden en doelgroepen en kan bijvoorbeeld helpen bij het weerbaarder maken van kinderen tegen pesten op school. Ook zorgt het beoefenen van vechtsport ervoor dat jeugdigen en volwassenen assertiever worden en dat ouderen soepeler en zelfverzekerder blijven, zelfs op hoge leeftijd. Studenten worden uitgenodigd om een keer langs te komen bij Sportschool Drachman. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de sportschool, zoals via de website of sociale media.

Wil je weten wat Pierre Drachman verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pierre Drachman of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pierre Drachman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pierre Drachman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Pierre Drachman reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pierre Drachman

Bezoekers bekeken ook