Park Bathmen

Park Bathmen is een Tennisbaan gelegen aan Hogeweg 24 in Bathmen.

Meer informatie over Park Bathmen in Bathmen

Park Bathmen is een sportcentrum dat zowel indoor als outdoor tennis, fitness en bootcamp aanbiedt. Het centrum heeft recentelijk renovaties ondergaan, waaronder de vervanging en verplaatsing van kleedkamers, keuken en kantine. Naast tennisfaciliteiten zijn er ook fitnessmogelijkheden beschikbaar. Het park heeft zes gravelbanen en vier hardcourt indoorbanen. Tennis kan zowel recreatief op de gravelbanen als tegen gereduceerd tarief op de indoorbanen worden gespeeld. Er is de mogelijkheid om tennislessen te volgen en deel te nemen aan competities. Daarnaast biedt Park Bathmen een bespanservice voor rackets en een fitnessstudio waar men zelf kan trainen of begeleiding kan krijgen van Starfit Personal Training. Het sportcafé van Park Bathmen is dagelijks geopend, hoewel de openingstijden kunnen variëren op zon- en feestdagen en tijdens vakantieperiodes.

Wil je weten wat Park Bathmen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Park Bathmen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Park Bathmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Park Bathmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Park Bathmen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Park Bathmen

Bezoekers bekeken ook