Pactum Installatietechniek

Pactum Installatietechniek is een Installatiebedrijf gelegen aan Hamburgweg 12 in Deventer.

Meer informatie over Pactum Installatietechniek in Deventer

Pactum Installatietechniek is een bedrijf dat zekerheid biedt op het gebied van installatietechniek. Ze hebben een gezellige werksfeer, afwisselende projecten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Als er geen geschikte vacature is, kun je toch je cv opsturen en kijken ze samen naar de mogelijkheden. Het bedrijf werkt samen met betrouwbare partners en heeft verschillende certificeringen. Ze bieden oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing, duurzaamheid, loodgieterswerk, elektra, communicatie en beveiliging, en bieden ook service en onderhoud. Ze houden zich op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in de branche en bieden advies aan klanten. Klanten waarderen het voortraject en de planmatige aanpak van Pactum. Het bedrijf heeft vijf zekerheden: het voorkomen van problemen, toekomstbestendige oplossingen, focus op duurzame techniek, altijd in de buurt en alle disciplines in huis. Je kunt contact opnemen met Pactum via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Pactum Installatietechniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pactum Installatietechniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pactum Installatietechniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pactum Installatietechniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Pactum Installatietechniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pactum Installatietechniek

Bezoekers bekeken ook