Okki's Fitshop

Okki's Fitshop is een Sportvoedingswinkel gelegen aan Proosdijpassage 34 in Deventer.

Meer informatie over Okki's Fitshop in Deventer

In de tekst worden nieuwe aankomsten genoemd van merken zoals Junya Watanabe Man, Undercover, Nonnative en Visvim. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de openingstijden van Okki's Fitshop in Deventer. De winkel is gesloten op maandag en op de andere dagen geopend van 11:00 tot 18:00 uur, behalve op donderdag, dan is de winkel open tot 21:00 uur. Op zaterdag sluit de winkel om 17:00 uur. Verder worden er enkele contactgegevens genoemd, zoals het telefoonnummer en e-mailadres van de klantenservice.

Wil je weten wat Okki's Fitshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Okki's Fitshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Okki's Fitshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Okki's Fitshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Okki's Fitshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Okki’s Fitshop

Bezoekers bekeken ook