New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal

New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal is een Thais restaurant gelegen aan Graven 2-4 in Deventer.

Meer informatie over New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal in Deventer

New Bangkok Deventer is een Thais restaurant dat bekend staat om zijn service, gastvrijheid en heerlijk eten. Ze bieden authentieke Thaise variaties aan, waaronder chef's specials zoals King Prawn, Pla mhuk kra tium prik thai, Phad phed pla mhuk, Pla mhuk phad kra prauw (pikant), Thalea Bangkok en Paneng koeng. Er zijn ook foto's beschikbaar om een indruk te krijgen van het restaurant. Daarnaast zijn er links en contactgegevens beschikbaar om New Bangkok Deventer te volgen of te contacteren. De standaard openingstijden zijn ook vermeld, hoewel deze kunnen afwijken op speciale dagen. Het is mogelijk om online te reserveren of te bellen naar het telefoonnummer 0570-600638 van woensdag tot en met zondag tussen 16:30 en 21:30.

Wil je weten wat New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New Bangkok Thais Restaurant & Afhaal

Bezoekers bekeken ook