Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o.

Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o. is een Leverancier van schoonheidsproducten gelegen aan Broederenplein 2 in Deventer.

Meer informatie over Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o. in Deventer

Magnetic Perfect Nails is een erkend opleidingsinstituut, officieel Magnetic Distributeur en een nagelsalon. Het product van de maand is de Stamping plate 65 Fashionista en er zijn ook nieuwe producten zoals de Posh & Pretty box en verschillende Blush Gel kleuren. In de maand september is er een korting van 20% op alle powergel artikelen. Let op: de winkel is gesloten van 28 september tot 10 oktober, maar online bestellingen gaan gewoon door. Vanwege drukte is het niet mogelijk om telefonisch contact op te nemen, maar het is wel mogelijk om via WhatsApp of e-mail contact op te nemen. Daarnaast biedt Magnetic Perfect Nails nu ook Laserontharing aan en ze gaan meer beauty gerelateerde services aanbieden. Het is mogelijk om online een afspraak te maken voor een nagelbehandeling of ontharingsbehandeling. Klanten kunnen ook punten sparen bij elke bestelling en bij 1000 punten krijgen ze 20% korting op de complete bestelling. Magnetic Perfect Nails biedt ook nagelstyling opleidingen, nagel cursussen, kinderfeestjes en is een nagelgroothandel. Ze bieden ook een online cadeaubon aan als cadeau. Het adres van Magnetic Perfect Nails is Broederenplein 2, 7411 RL Deventer en de openingstijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09:30 tot 17:00 en op woensdag van 09:30 tot 12:30.

Wil je weten wat Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Magnetic Perfect Nails - Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Magnetic Perfect Nails – Jouw Nagelgroothandel in Deventer e.o.

Bezoekers bekeken ook