Lebuinuskerk

Lebuinuskerk is een Protestantse kerk gelegen aan Grote Kerkhof 38 in Deventer.

Meer informatie over Lebuinuskerk in Deventer

De Lebuinuskerk in Deventer is een historisch monument dat open is voor bezoekers tijdens de normale openingstijden. Op de website van de kerk vindt u informatie over de kerkgemeente, concerten, vrienden en verhuurmogelijkheden. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een vinyl-platenbeurs, kerkdiensten en een koorconcert. Ook zijn er partnerorganisaties en kunt u video-opnames bekijken. Daarnaast is er een cultuuragenda met onder andere een concert van het Soro Boys Choir en het Nederlands Bach Consort. U kunt zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en live uitzendingen volgen vanuit de Lebuinuskerk.

Wil je weten wat Lebuinuskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lebuinuskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lebuinuskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lebuinuskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Lebuinuskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lebuinuskerk

Bezoekers bekeken ook