ZENZ Organic Hair Deventer

ZENZ Organic Hair Deventer is een Kapper gelegen aan Broederenstraat 24 in Deventer.

Meer informatie over ZENZ Organic Hair Deventer in Deventer

ZENZ Organic Deventer is een groene kapsalon gevestigd in het centrum van Deventer. Annelies heeft hier haar droom waargemaakt en kan nu zonder kapperseczeem weer met liefde haar vak uitoefenen. Samen met haar goede vriendin Els, die gek is op pittige kapsels, zorgt zij ervoor dat allergieën en problemen met handen, hoofdhuid en luchtwegen niet voorkomen in de salon. Vanaf september zal Lone, die voorheen bij ZENZ Enschede werkte, het team komen versterken. Bij ZENZ Organic Hair Deventer ligt de passie van Annelies en haar collega's.

Wil je weten wat ZENZ Organic Hair Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZENZ Organic Hair Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZENZ Organic Hair Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZENZ Organic Hair Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ZENZ Organic Hair Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZENZ Organic Hair Deventer

Bezoekers bekeken ook