New Image

New Image is een Kapper gelegen aan Engestraat 20 in Deventer.

Meer informatie over New Image in Deventer

New Image Hair & Beauty is een salon gelegen in het hart van Deventer. Je kunt er terecht voor verschillende haar- en huidbehandelingen. De salon biedt een breed scala aan producten, waaronder Mega Gel, Ultimate gel, Molding Paste, Taffy, Design Foam, L'ANZA Healing Style AirPaste, Design FX, Dramatic FX, Dry Texture Spray, Foundation Mousse, Texture Cream, Powder up, Beach Spray, Clay, Brilliant Texture, Sculpting paste en Finishing Laquer. De salon is een oase van rust in de drukte van de stad en biedt een moment van ontspanning voor zowel je haar als jezelf.

Wil je weten wat New Image verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van New Image of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij New Image? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je New Image het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar New Image reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. New Image

Bezoekers bekeken ook