LOMAE Massages & Beauty Care

LOMAE Massages & Beauty Care is een Schoonheidssalon gelegen aan Zutphenseweg 23 in Deventer.

Meer informatie over LOMAE Massages & Beauty Care in Deventer

Jaimie-Leigh is een gediplomeerde masseuse en het gezicht achter LOMAE. Ze vindt het prettig om mensen te helpen ontspannen en van hun stress en pijn af te helpen door middel van massages. Laserontharing speelt ook een belangrijke rol in haar werk. LOMAE neemt de tijd voor elke klant en voert de behandelingen met zorg uit. De TripleICE Diode laserontharing is een effectieve en vrijwel pijnloze oplossing voor overmatige en ongewenste haargroei. De laser werkt op 3 golflengten en is geschikt voor bijna elk huid- en haartype. Voorafgaand aan de behandeling krijgt elke klant een gratis intake om te bepalen of laserontharing mogelijk is. Naast laserontharing biedt LOMAE ook ontspanningsmassages aan, die helpen bij het herstel van gespannen spieren en de algehele gezondheid verbeteren. De massage kan indien nodig worden aangevuld met triggerpointmassage om spierspanning te verminderen. LOMAE is gevestigd in Deventer en de contactgegevens zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat LOMAE Massages & Beauty Care verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOMAE Massages & Beauty Care of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOMAE Massages & Beauty Care? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOMAE Massages & Beauty Care het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar LOMAE Massages & Beauty Care reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOMAE Massages & Beauty Care

Bezoekers bekeken ook