Liv & Relax

Liv & Relax is een Schoonheidssalon gelegen aan Leidepad, Bathmenseweg 22a in Lettele.

Meer informatie over Liv & Relax in Lettele

Liv & Relax is een schoonheidssalon waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, make-up, massages en andere behandelingen. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit en een passend advies. Ze werken met de BABOR EXPERT METHOD, die bestaat uit vijf stappen voor een stralende huid. De salon is gevestigd in Lettele en de contactgegevens zijn te vinden op de website. De openingstijden zijn op dinsdag en donderdag tot 21:00 uur, op woensdag tot 12:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Het is belangrijk om 24 uur van tevoren te annuleren als je verhinderd bent. Liv & Relax is niet verantwoordelijk voor het welzijn van de klant en de behandelingen vervangen geen bezoek aan een arts.

Wil je weten wat Liv & Relax verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Liv & Relax of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Liv & Relax? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Liv & Relax het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Liv & Relax reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Liv & Relax

Bezoekers bekeken ook