Kreta Mezes & Grill

Kreta Mezes & Grill is een Grieks restaurant gelegen aan Grote Overstraat 65 in Deventer.

Meer informatie over Kreta Mezes & Grill in Deventer

Kreta Mezes & Grill is een Grieks restaurant gevestigd in Deventer, opgericht door vader en zoon Vasilis en Leonidas. Het restaurant biedt moderne en authentieke Griekse gerechten, evenals een ruime selectie aan wijnen, bieren en cocktails. Vasilis heeft meer dan 45 jaar ervaring in de horeca en zijn inspiratie komt voort uit de kookkunsten van zijn Griekse moeder en zijn reizen als jonge kok. Het assortiment wordt aangevuld door Leonidas, die een ruime selectie aan wijnen uit Griekenland, speciaalbieren en Griekse cocktails aanbiedt. Het restaurant heeft ook een Grieks tuinterras waar gasten kunnen genieten van een maaltijd te midden van wijnranken. Kreta Mezes & Grill is geopend van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 uur.

Wil je weten wat Kreta Mezes & Grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kreta Mezes & Grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kreta Mezes & Grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kreta Mezes & Grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kreta Mezes & Grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kreta Mezes & Grill

Bezoekers bekeken ook