Koopmans Bouwservice B.V.

Koopmans Bouwservice B.V. is een Aannemer gelegen aan Maagdenburgstraat 6a in Deventer.

Meer informatie over Koopmans Bouwservice B.V. in Deventer

Koopmans Bouwgroep is een bouwbedrijf dat zich richt op het ontwikkelen, bouwen en renoveren van woningen en utiliteitsgebouwen. Ze streven ernaar om veilige, duurzame en mooie gebouwen te realiseren waar mensen met plezier kunnen wonen, werken, leren en hun vrije tijd kunnen doorbrengen. Het bedrijf zoekt altijd naar creatieve en innovatieve oplossingen en combineert dit met vakmanschap. Koopmans Bouwgroep is sinds 1942 actief en is inmiddels onderdeel van TBI Holdings met ruim 300 medewerkers. Ze hebben verschillende projecten gerealiseerd, zoals appartementen in Amsterdam en woningen in Heerenveen. Daarnaast hebben ze diverse vacatures openstaan, waaronder voor een (senior) projectvoorbereider en een allround timmerman bouwservice.

Wil je weten wat Koopmans Bouwservice B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koopmans Bouwservice B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koopmans Bouwservice B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koopmans Bouwservice B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Koopmans Bouwservice B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koopmans Bouwservice B.V.

Bezoekers bekeken ook