Knipmix Renate

Knipmix Renate is een Kapper gelegen aan Roveniusstraat 27 in Deventer.

Meer informatie over Knipmix Renate in Deventer

Bij Knipmix Renate in Deventer ben je aan het juiste adres voor een goed en eerlijk advies van een ervaren haarstylist. In de salon wordt veilig en hygiënisch gewerkt met de beste producten. Renate Janssen, de eigenaresse van de salon, ontvangt haar klanten met aandacht en een goed advies in een rustige en ontspannen sfeer. Of je nu een nieuw kapsel, een reguliere knipbeurt of een bruidskapsel wilt, bij Knipmix Renate ben je aan het juiste adres. De openingstijden van de salon zijn op aanvraag en het is mogelijk om op woensdag een afspraak te maken.

Wil je weten wat Knipmix Renate verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Knipmix Renate of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Knipmix Renate? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Knipmix Renate het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Knipmix Renate reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Knipmix Renate

Bezoekers bekeken ook