Kitchen Queen

Kitchen Queen is een Indonesisch restaurant gelegen aan Nieuwstraat 65 in Deventer.

Meer informatie over Kitchen Queen in Deventer

Dit is de website van Kitchen Queen in Deventer, waar je kunt zien welke gerechten het meest populair zijn en direct kunt bestellen. Je kunt ook het menu bekijken en je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Bij elke bestelling van €25 spaar je 1 punt en bij 5 punten krijg je €2.50 korting. Er is ook een app beschikbaar om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de menukaart vind je onder andere gerechten zoals Daging balado, een rundvleesgerecht in sambalsaus, en een authentieke Indonesische rijsttafel met gerechten zoals Rendang, Ayam bakar en garnalen. Er zijn ook wokgerechten, starters, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts beschikbaar. Het afhalen van gerechten is ook mogelijk.

Wil je weten wat Kitchen Queen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kitchen Queen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kitchen Queen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kitchen Queen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kitchen Queen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kitchen Queen

Bezoekers bekeken ook