Kapsalon SusanHaarZaak

Kapsalon SusanHaarZaak is een Kapper gelegen aan Oerdijk 21 B in Schalkhaar.

Meer informatie over Kapsalon SusanHaarZaak in Schalkhaar

Susan Haar Zaak is een kapsalon in Schalkhaar waar de klant centraal staat. Ze adviseren de klanten over de nieuwste kniptechnieken en delen ideeën over creatieve kapsels. De salon werkt samen met Andere Zaken, waardoor ze verschillende ondernemers verbinden en samen leuke avonden of workshops organiseren, zoals een totale metamorfose. De openingstijden zijn flexibel en avonden zijn mogelijk op afspraak. De contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website. Daarnaast biedt Susan HaarZaak ook retourneren, verzenden en betalen aan, en hebben ze een privacybeleid en algemene voorwaarden.

Wil je weten wat Kapsalon SusanHaarZaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon SusanHaarZaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon SusanHaarZaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon SusanHaarZaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kapsalon SusanHaarZaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon SusanHaarZaak

Bezoekers bekeken ook