Kapsalon Prince

Kapsalon Prince is een Kapper gelegen aan Hoge Hondstraat 204 in Deventer.

Meer informatie over Kapsalon Prince in Deventer

Dit artikel gaat over een nieuwe en unieke dames- en herenkapsalon genaamd Kapsalon Prince, gevestigd in de wijk Keizerslanden. De salon biedt verschillende knipbehandelingen aan voor zowel heren als dames, inclusief baardverzorging. Er is een speciale actie waarbij klanten tot 20% korting kunnen krijgen. De kapsalon heeft professionele kappers en maakt gebruik van hoogwaardige producten. Klanten kunnen genieten van gratis WiFi en drankjes zoals koffie, thee en frisdrank. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met zaterdag, en op zondag is de salon gesloten. Er is ook een Facebook-pagina genaamd "Kapsalon Prince" waar meer informatie te vinden is.

Wil je weten wat Kapsalon Prince verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Prince of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Prince? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Prince het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kapsalon Prince reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Prince

Bezoekers bekeken ook