Kapsalon De Worp

Kapsalon De Worp is een Kapper gelegen aan Molenstraat 8 in Bathmen.

Meer informatie over Kapsalon De Worp in Bathmen

De tekst gaat over een kapsalon genaamd "De Worp Kapsalon" in Bathmen. Je kunt telefonisch een afspraak maken of online een aantal behandelingen boeken. De openingstijden van de salon zijn op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur, op donderdag tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. Er wordt ook een vlechtcursus aangeboden voor moeders en dochters op woensdag 29 maart. Verder is er informatie over de behandeling "Brow Lamination" die geschikt is voor mensen met krullende of eigenwijze wenkbrauwhaartjes. De kosten hiervoor zijn €40 inclusief modelleren en verven. Je kunt contact opnemen met de salon via telefoon of e-mail. Er wordt ook verwezen naar het privacybeleid en cookiebeleid van de website.

Wil je weten wat Kapsalon De Worp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon De Worp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon De Worp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon De Worp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Kapsalon De Worp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon De Worp

Bezoekers bekeken ook