Judo Vereniging Schalkhaar

Judo Vereniging Schalkhaar is een Judoclub gelegen aan Ganzeboomsweg 5 in Schalkhaar.

Meer informatie over Judo Vereniging Schalkhaar in Schalkhaar

Judo is een sport die niet alleen goed is voor de spiergroepen, maar ook discipline, sociale vaardigheden en goede omgangsvormen traint. Er zijn verschillende leeftijdscategorieën waarin kinderen kunnen beginnen met judo, zoals kleuterjudo (4-6 jaar) en jeugdjudo (6-10 jaar). Judo is een gezonde sport voor kinderen, waarbij ze niet alleen hun hele lichaam trainen en conditie krijgen, maar ook leren omgaan met anderen, zichzelf beheersen en zelfvertrouwen ontwikkelen. Judo draait om respect voor elkaar en het mentale aspect is een belangrijk voordeel. Met judo krijgen kinderen meer controle over de situatie en vergroten ze stap voor stap hun zelfvertrouwen, zelfbeheersing en doorzettingsvermogen. Bij Judo Vereniging Schalkhaar in Deventer is het mogelijk om judolessen te volgen voor verschillende leeftijdsgroepen, zoals kleuterjudo, jeugdjudo, voetbaljudo en seniorenjudo. Het is mogelijk om twee proeflessen te nemen.

Wil je weten wat Judo Vereniging Schalkhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Judo Vereniging Schalkhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Judo Vereniging Schalkhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo Vereniging Schalkhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Judo Vereniging Schalkhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Judo Vereniging Schalkhaar

Bezoekers bekeken ook