JTK Computers

JTK Computers is een Computerservice gelegen aan De Ganzeboom 218 in Schalkhaar.

Meer informatie over JTK Computers in Schalkhaar

Computers, vooral internet, zijn steeds belangrijker geworden in zowel de werksfeer als in huishoudens. JTK Computers biedt een snelle en goede reparatieservice voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Indien mogelijk worden de reparaties bij u thuis of op kantoor uitgevoerd, anders wordt uw computer meegenomen naar de werkplaats. Vooraf krijgt u een indicatie van de geschatte reparatietijd en kosten. Naast reparaties kunt u bij JTK Computers ook terecht voor de aankoop van apparatuur zoals computers, laptops en printers.

Wil je weten wat JTK Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JTK Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JTK Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JTK Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar JTK Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JTK Computers

Bezoekers bekeken ook