John & Michael's Snackcounter en cateringservice

John & Michael's Snackcounter en cateringservice is een Catering gelegen aan Zwaluwenburg 13 in Deventer.

Meer informatie over John & Michael's Snackcounter en cateringservice in Deventer

John en Michael's is een jong horecabedrijf gevestigd in Deventer Colmschate Zwaluwenburg. Ze bieden een ruim assortiment aan catering, lunches, buffetten en meer. Het enthousiaste team zorgt dagelijks voor het verzorgen van lunches, buffetten en bittergarnituren. Daarnaast kun je dagelijks terecht in hun cafetaria voor de lekkerste friet en snacks. In het gezellige café kun je genieten van een biertje of andere versnaperingen, terwijl er regelmatig live optredens zijn van de beste artiesten.

Wil je weten wat John & Michael's Snackcounter en cateringservice verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van John & Michael's Snackcounter en cateringservice of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij John & Michael's Snackcounter en cateringservice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je John & Michael's Snackcounter en cateringservice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar John & Michael's Snackcounter en cateringservice reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. John & Michael’s Snackcounter en cateringservice

Bezoekers bekeken ook