Jeannet Total Look

Jeannet Total Look is een Kapper gelegen aan Timmermansweg 33 in Schalkhaar.

Meer informatie over Jeannet Total Look in Schalkhaar

Total Look is een salon die zich richt op uiterlijke verzorging en fashion. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals knippen, kleuren, stylen, haarverlenging, gezichts- en lichaamsbehandelingen. Daarnaast verkopen ze kleding en accessoires van diverse Nederlandse en Italiaanse merken. Total Look biedt ook speciale avonden aan, zoals Dress & Wine avonden en privé shoppen met vriendinnen of familie. Het team van Total Look geeft advies over haarstyling en laat de nieuwste mode zien. De salon is gevestigd in Schalkhaar en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Wil je weten wat Jeannet Total Look verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jeannet Total Look of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jeannet Total Look? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jeannet Total Look het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Jeannet Total Look reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jeannet Total Look

Bezoekers bekeken ook