Java House

Java House is een Afhaalrestaurant gelegen aan Kleine Overstraat 58 in Deventer.

Meer informatie over Java House in Deventer

Java House Deventer is een Indonesisch familiebedrijf dat al 25 jaar de Indonesische keuken naar Nederland haalt. Ze bieden overheerlijke Indonesische gerechten, zoals gado-gado en pisang goreng, bereid op authentieke wijze. Naast een gezellige toko waar je kunt genieten van het eten, bieden ze ook cateringdiensten aan voor feesten en partijen. Daarnaast kun je bij Java House Deventer ook eten afhalen om thuis van te genieten. Ze hebben een breed assortiment aan oosterse producten en specerijen, zoals kruiden, sauzen, boemboe, tempé, tofoe en verschillende soorten sambal en ketjap. Je kunt ook bij hen terecht voor advies en kooktips om thuis zelf een Indonesische maaltijd te bereiden. De openingstijden van Java House Deventer variëren per dag.

Wil je weten wat Java House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Java House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Java House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Java House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Java House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Java House

Bezoekers bekeken ook