ITB2 Datacenters

ITB2 Datacenters is een Computerbeveiligingsservice gelegen aan Herfordstraat 18 in Deventer.

Meer informatie over ITB2 Datacenters in Deventer

ITB2 Datacenters is een IT-bedrijf dat zorgt voor de continuïteit van bedrijfsprocessen en de veiligheid en flexibiliteit garandeert. Ze bieden gecertificeerde, veilige en duurzame huisvesting voor bedrijfskritische apparatuur, betrouwbare connectiviteit en ondersteunende diensten op het gebied van informatiebeveiliging en ICT-beheer. Daarnaast bieden ze oplossingen zoals de transitie naar de cloud, gegarandeerde beveiliging van bedrijfsdata, kostenbesparingen op IT-huisvesting, CO2-besparing en milieuvoordelen, en gegarandeerde bedrijfscontinuïteit. Ze hebben ook een checklist en infographic die helpen bij het nemen van beslissingen over ICT-huisvesting en een blog over de voordelen van een datacenter op twee locaties. ITB2 Datacenters is een betrouwbare partner die al bijna een kwart eeuw continuïteit biedt aan hun klanten.

Wil je weten wat ITB2 Datacenters verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ITB2 Datacenters of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ITB2 Datacenters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ITB2 Datacenters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ITB2 Datacenters reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ITB2 Datacenters

Bezoekers bekeken ook