intoHair by Paula

intoHair by Paula is een Kapper gelegen aan Deventerweg 28 in Bathmen.

Meer informatie over intoHair by Paula in Bathmen

IntoHair by Paula is een kapsalon gevestigd in Bathmen. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder knippen, kleuren en stijlen. De tarieven variëren, maar knippen voor dames/heren kost €23,00, knippen/wassen/drogen kost €26,00 en knippen voor kinderen kost €16,00. Voor kleuren beginnen de prijzen vanaf €58,00 en voor highlights vanaf €56,50. Daarnaast bieden ze ook opsteekdiensten aan vanaf €20,00. De openingstijden en contactgegevens zijn te vinden op hun website https://www.intohairbypaula.nl.

Wil je weten wat intoHair by Paula verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van intoHair by Paula of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij intoHair by Paula? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je intoHair by Paula het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar intoHair by Paula reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. intoHair by Paula

Bezoekers bekeken ook