ILU beauty & nails

ILU beauty & nails is een Schoonheidssalon gelegen aan Brinkgreverweg 65 in Deventer.

Meer informatie over ILU beauty & nails in Deventer

Bij ILU kan je terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en nagelverzorging. Ze gebruiken hoogwaardige biologische producten om de huid te verzorgen en de behandelingen worden afgestemd op jouw huidtype. Voor de gezichtsbehandelingen worden de producten van Absolution gebruikt. Daarnaast houden ze de laatste trends en technieken bij om de mooiste nagels te verzorgen. Op dit moment is er geen plek meer voor nagelbehandelingen. ILU is gevestigd aan de Brinkgreverweg 65 in Deventer en je kunt contact opnemen via e-mail of telefoon.

Wil je weten wat ILU beauty & nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ILU beauty & nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ILU beauty & nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ILU beauty & nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ILU beauty & nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ILU beauty & nails

Bezoekers bekeken ook